Çorlu Ticaret Borsası Anadolu Lisesi

Vizyon: Atatürk ilke ve düşünceleri ışığında AB kritelerine uygun, nitelikli ve etkin eğitimi sürekli kılan, eğiyimi geliştirme amacıyla belirli aralıklarla öz değerlendirme ve gözden geçirmeler yapan , ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, değişim ve gelişime açık, kaynak yaratan ve öz kaynaklarını verimli kullanabilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.

Misyon: Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen; rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan, değişime açık bireyler olarak öğrencilerimizi, üniversiteye ve geleceğe hazırlamak, çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 13:20-19:25
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %56
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+,KARDEŞ OKUL
Kontenjan Bilgileri: 180

WEB - https://ctbal.meb.k12.tr

Adres - ALİPAŞA MAH. ESİN SK. TİCARET BORSASI ANADOLU LİSESİ NO 1/1 ÇORLU / TEKİRDAĞ